Tv-program om hälsa

Det finns många svenska tv-program som handlar om hälsa. Här är några olika typer av populära program som berör hälsa, mat och träning. Perfekta att kolla på för den som behöver lite extra inspiration för att leva hälsosamt.

Tv-programmet Maträddarna

I tv-programmet med namnet Maträddarna tar sig programledaren Anne Lundberg, tillsammans med sidekicken och kocken Paul Svensson, an frågan om matsvinn. Kocken Paul Svensson lagar mat på råvaror och rester som många annars väljer att slänga. Ett perfekt program att inspireras av.

SVT:s tv-program Träna med Sofia

Som namnet möjligen avslöjar så är tv-programmet Träna med Sofia en möjlighet för tittarna att träna med programledaren Sofia. Varje avsnitt fokuserar på en övning och kroppsdel. Programmet sänds av SVT.

Tv-programmet Ninja Warrior Sverige

I tv-programmet Ninja Warrior Sverige får tittarna följa några av Sveriges bästa atleter som ska försöka klara att ta sig igenom en av världens svåraste hinderbana. Än så länge är det bara sex personer i hela världen som har lyckats att ta sig igenom hinderbanan, som kallas för ”The Beast”. Tv-programmet är en internationell succé och i Sverige produceras och sänds det via tv-kanalen Kanal 5.

Leave a Comment